Hoe kan ik mijn Inonebox lidmaatschap opzeggen?

Ben je aan het overwegen om je Inonebox lidmaatschap op te zeggen? :(

We kunnen ons nauwelijks voorstellen dat je al deze coole Inoneboxes niet meer wil hebben! Elke 2 maanden voor €65 aan items voor maar €19/box. Maar goed, als je je echt af wil melden, geen probleem!

Dit is hoe je afmelden werkt:

Optie 1) Doe het zelf

Log in op jouuw Inonebox account. Ga naar Menu > Billing. Op deze pagina vind je de betalingsinformatie van uw lidmaatschap en 2 grote knoppen. Je kunt kiezen tussen "Pauzeren" of "Annuleer mijn lidmaatschap". Kies de gewenste optie. Als je ervoor kiest om te pauzeren, kan je jouw lidmaatschap wanneer je maar wil weer hervatten, of dat nu volgende maand of volgend jaar is!

Als je wilt annuleren, volg dan alle annuleringsstappen. Nadat je het annuleringsproces hebt voltooid, wordt jouw lidmaatschap aan het einde van de maand automatisch geannuleerd. Geen opzegtermijn van enkele maanden bij ons. We haten dat ook;)

Optie 2) via de Klantenservice

Wanneer je klaar bent met het opzegproces, wordt je membership automatisch opgeheven aan het eind van de maand. Geen opzegtermijn van een paar maanden bij ons. Daar hebben wij ook een hekel aan ;) 

  • Je moet ons minstens 5 werkdagen voor de eerste dag van de nieuwe maand laten weten dat je onmiddellijk op wil zeggen. Er wordt dan niet nog een keer €19 in rekening gebracht.  
  • Als je ons niet minstens 5 werkdagen voor de eerste van de nieuwe maand laat weten dat je wil opzeggen, wordt je membership opgezegd op de eerste van de maand + 1 maand. Dit betekent dat er nog een keer €19 in rekening wordt gebracht. 

 

Inonebox gebruikt analytische en advertentiecookies, zowel first-party en third-party, om onze services te verbeteren en uw winkelervaring te personaliseren. Als u doorgaat met browsen op onze website, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik van dergelijke cookies. Klik hier om onze volledige privacy policy te lezen.