Kan ik mijn box terugsturen?

Ja dat kan. Je kunt een box binnen 14 dagen na ontvangst van de doos retourneren.

Terugbetaling van betaling:

Houd er rekening mee dat we UITSLUITEND de volledige betaling van een box zullen terugbetalen (€19 maandelijkse abonnementskosten + kosten van de box) als je binnen 14 dagen na de betalingsdatum van de maandelijkse abonnementskosten om terugbetaling verzoekt. (deze datum is dus anders dan de datum waarop je jouw box daadwerkelijk ontvangt). Als je na deze 14 dagen een terugbetaling aanvraagt, zullen we de box vervangen door een nieuwe cadeaubon code van dezelfde waarde.

Jij kunt jouw box op eigen kosten sturen naar:

Stuur aan: Packstore B.V. tav. Inonebox

Adres: Faradaystraat 14, 6718 XT Ede

Houd er rekening mee dat!
Voeg een briefje toe aan de doos met uw bestelnummer, abonnements-ID, naam, e-mailadres, adres en reden van retournering. Zodra we je box hebben ontvangen en verwerkt, ontvang je een e-mail van ons met de bevestiging.
Na bevestiging kan het tot 5 werkdagen duren voordat je je geld weer op de rekening hebt staan.


 

Inonebox gebruikt analytische en advertentiecookies, zowel first-party en third-party, om onze services te verbeteren en uw winkelervaring te personaliseren. Als u doorgaat met browsen op onze website, gaan wij ervan uit dat u akkoord gaat met het gebruik van dergelijke cookies. Klik hier om onze volledige privacy policy te lezen.